Нови курсове по руски език стартират в ПУ Паисий Хилендарски

Мисия Пловдив

12-02-2018, 08:23

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Крайният срок за записване за новите курсове е до 9 март 2018 г.

Нови курсове по руски език за студенти, ученици и възрастни стартира през месец март Центърът за езици и междукултурна комуникация при Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Обучението се осъществява с подкрепата на Центъра за руски език и култура към висшето училище, а предлаганите нива на владеене са А1 – начинаещи, А2 – средно напреднали, и руски език за ученици между 1 и 5 клас.
В началото на учебната 2017-2018 година ПУ „Паисий Хилендарски“ вече стартира курсове по руски език, които се радват на голям интерес от страна на курсисти на всякаква възраст. Към момента всички показват добра успеваемост и имат желание да задълбочат познанията и комуникативните си умения по отношение на руския език и култура, разказват организаторите.
Преподавателите русисти на Пловдивския университет се стараят да удовлетворят индивидуалните потребности на всеки курсист – от подготовка за обучение в Русия на кандидат-студенти до изучаване на руски език за работни цели. Детският курс се провежда предимно в съботните дни с помощта на интерактивните ресурси на Центъра за руски език и култура в Нова сграда на ПУ „Паисий Хилендарски“.
Крайният срок за записване за новите курсове е до 9 март 2018 г. Желаещите трябва да изпратят две имена, възраст, актуален телефонен номер и избраното езиково ниво на електронен адрес: rumir.plovdiv@gmail.com. Допълнителна информация може да се получи на телефонен номер: 0879 481 381, контактно лице  е Анастасия Кехайова.