Части на София без вода

Животът

14-02-2018, 06:19

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на ружеството.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Черковна“, жк. „Сухата река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Йоаким Осоговски“, ул. „Екатерина Симидчийска“, ул. „Петрохан“, ул. „Христо Данов“, ул. „Никола Първанов“, ул. „Ильо войвода“, бул. „Владимир Вазов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Персенк“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Персенк“ от ул. „Якубица“ до ул. „Плачковица“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иглика“, местност Дебело гуно, община Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Момина сълза“, ул. „Здравец“, ул. „Иглика“, ул. „Батиница“ от №1 до №7.