Дневен хороскоп - неделя, 18 февруари 2018

Хороскоп

17-02-2018, 18:28

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Стремете се да изкарате деня спокойно, с чувство за хумор и не се опитвайте да заемете лидерските позиции. Не се доверявайте на посредници в делата си. Днес ще сте много добри в анализирането и правенето на изводи.

     
 

Телец

Днешният ден е по-скоро ден на отвлечените разсъждения, отколкото на конкретните намерения. Ако не се контролирате в действията си, може да се появят проблеми. Много от вас ще бъдат обзети от романтично настроение.

     
 

Близнаци

Имате всички основания да предполагате, че денят ще се окаже благоприятен за действията ви. Днес ще ви посети музата на вдъхновението. Ако успеете да се възползвате, бихте могли да създадете цял шедьовър.

     
 

Рак

Самочувствието ви ще се влияе от начина ви на живот. Необходимо е да избягвате, ако е възможно вълненията, напрежението и стресовите ситуации. Гладуването днес е противопоказно. Полезно действие ще окаже контрастния душ.

     
 

Лъв

Повечето от вас ги очаква интересен дневен сюжет. Нещата ви ще се подреждат по най-добрият начин. Светъл лъч във вашия ден ще станат комплиментите, които ще получите от противоположния пол (особено важи за жените).

     
 

Дева

Днес ще сте склонни да изпитвате безпокойство, страхове, което пък може да стане причина за главоболие или безсънна нощ. Добре е да се избягва употребата на лекарства, ако не е крайно наложително и алкохола също.

     
 

Везни

Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат близкото обкръжение и интелектуалните занимания в дома ви. Безпокойствата ви постепенно ще намалеят. Голяма е възможността да сгрешите, ако вземате прибързани решения. 

     
 

Скорпион

Днес може да рискувате да играете опасни игри, но все пак трябва да бъде в разумните предели.  Късметът ще ви съпровожда и съдбата сама ще ви поднесе ключът към успеха. Ще станете свидетел на нещо интересно.

     
 

Стрелец

Някои ваши предложения ще бъдат приети доста скептично от останалите. Добрите отношения с постоянният ви партньор ще останат стабилни, но ще ви се отрази някакво обстоятелство, което ще възникне съвършено неочаквано. 

     
 

Козирог

Липсата на свободно време при вас ще се компенсира от положителните емоции и благоприятното стечение на обстоятелствата. Повишава се сензитивност и впечатлителността особено при жените.

     
 

Водолей

Бъдете предпазливи, тъй като поради лекомислие и неразумност рискувате да се заплетете в неприятни ситуации. Някои от въпросите, които ви вълнуват, ще намерят своето развитие. Дадени обстоятелства могат да събудят отново някои  чувства във вас.

     
 

Риби

Очаква ви прилив на духовни сили, свързан с нови чувства и усещания от контактите ви и общуването с други хора. В следствие на това някои ще претърпят трансформация на голяма част от възприятията и мисленето си. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят ще е активен и напрегнат. Не трябва да стоите дълго между четирите стени и да съсредоточавате усилията си върху едно единствено, макар и важно нещо. Заниманията ви трябва да бъдат колкото може по-разнообразни. Работата в този ден трябва да се редува с кратка почивка. Също така в този ден (особено сега) не трябва да вредите на другите, да създавате интриги и да кроите коварни планове. Денят е подходящ за срещи, пътуване и развлечения, както и за прояви на щедрост. Не е хубаво да се проявяват капризи и да недоволствате от себе си. Не изпадайте в зависимост от промените в настроението, както своето, така и на другите. Избягвайте екстравагантните прояви.