Цв. Цветанов: ГЕРБ винаги дава пример с уважението си към опонентите

Политика

19-02-2018, 14:26

Снимка:

bnt.bg/ кадър

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цв. Цветанов поиска прошка

Цв. Цветанов участва в конференция във Вашингтон

Бяхме непрекъснато с хората, чухме проблемите им и се ангажирахме да ги решим

Във всяка една предизборна кампания, както и в живота, не трябва да има агресия. Ако запалиш искрата на политическото противопоставяне в малките населени места, след края на изборите хората там губят нормалните си отношения. Тази кампания ГЕРБ беше сред хората, чухме техните желания, като демонстрирахме и необходимото уважение към позициите на политическите опоненти. Това е нашата сила. Така коментира пред медиите в Ловеч провелите се вчера частични местни избори зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на партията.

„В с. Любенец – Новозагорско, спечелихме още на първия тур. В още няколко населени места отиваме на втори. Уверен съм, че тази неделя на балотажа ще се поздравим с окончателния успех“, каза още Цветанов.

По думите на зам.-председателя на ГЕРБ партията е дала пример с поведението си през изминалата кампания. „Бяхме непрекъснато с хората, чухме проблемите им и се ангажирахме да ги решим. На всяка една от предизборните срещи неизменно присъстваше представител на наши политически опоненти. Ние се отнесохме с нужното уважение към тяхното мнение и разговорите, които се получиха, имаха изключително градивен характер“, коментира Цветанов и допълни, че благодарение на този си подход не се е стигнало до агресия или разрив в отношенията между хората в малките населени места.

„Това е силата на ГЕРБ“, категоричен бе Цветанов.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"