Вдигнаха 11 автомобила излезли от употреба в Северен

Мисия Пловдив

20-02-2018, 11:10

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

От облепените със стикер-предписание от комисията по репатриране, принудително бяха репатрирани 11 автомобила

Акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та се проведе в район "Северен", съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев.
От облепените със стикер-предписание от комисията по репатриране, принудително бяха репатрирани 11 автомобила.
МПС-тата, които са в нарушение на Наредбата за управление на отпадъците на територията на Община Пловдив, бяха отстранени от следните адреси: ул. № “Борис Дякович “№ 2/4; ул. “Брезовско шосе” № 4А; срещу ул. “Борба” № 5; бул. “Дунав” № 1, 114;  бул. “Васил Априлов” № 99/101, 109-111, 119; ул. “Хан Пресиян” № 29; ул. “Ильо Войвода” № 23.
Това са автомобили, които не са в движение, без технически преглед за последните две години и намиращи се на терени общинска собственост. Техните собственици не са изпълнили предписанията, във вид на предупредителен стикер, а именно, че разполагат с 90-дневен срок, в който следва да преведат автомобилите си в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми.
Телефонът, на който гражданите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от употреба моторни превозни средства в район "Северен", е 032/901 165 - отдел "Екология" .