Стартира „Мис Берое фенка 2018“

Феновете на клуба ще изберат най-симпатичната привърженичка на тима

И тази година „Национален фен клуб Берое“ организира атрактивния конкурс „Мис Берое фенка“. В него феновете на клуба ще изберат най-симпатичната привърженичка на тима.

Желаещите да се запишат в конкурса трябва да са поне на 14 години и да изпратят свои снимки (поне 2 снимки, на които ясно се вижда лицето и поне 2 снимки в цял ръст, правени през последните 6 месеца), както и кратка информация за себе си на следния адрес fanclub@beroe.bg

Снимките трябва да отговарят на следните условия: трябва да са правени през последните 6 месеца, два от фотосите трябва да показват участничката в цял ръст, на две снимки трябва да се вижда лицето на канидатката. Поне две снимки задължително трябва да подчертават на кой отбор е привърженичка кандидатката, т.е. да е с беройска фланелка, шапка, шалче, знаме и/или друг беройски артикул. Освен информация за себе си, кандидатките трябва да  отговорят и на следните въпроси:

1. От кога си почитателка на „Берое“?

2. Как пламна любовта ти към „Берое“?

3. Кой е любимият ти играч от настоящия отбор на „Берое“?

Крайният срок за изпращане на писмата със заявки за участие е 1 март (23:59 ч.). Победителят в конкурса ще бъде определен чрез гласуване в официалната страница на „Берое“ във facebook. Гласуването ще стартира на 2 март 2017 г. и ще продължи до 7 март 2017 г. (23:59 ч.), а „Мис Берое фенка“ ще бъде обявена на 8 март – международен ден на жената.

Спечелилата участничка ще получи официална фланелка с автографи от всички фуболисти от настоящия състав. Победителката ще получи своята награда лично от своя любим играч!

През миналата година за победител бе избрана Щилиана Кирева, която получи своята награда лично от Веселин Пенев.

Източник: beroe.bg