Слънчев календар - сряда, 21 февруари 2018

Хороскоп

20-02-2018, 18:04

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

8 слънчев ден – Ден на Благодатта, на Вси Светии, свързан с преображението. Ден на чудесата и подмладяването. Планета Уран и отчасти Слънцето.

Тотем на деня – Мангуста, символ на риска и свободата.

Ден на поклонение и почитание към светците. Именно днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Новото може да дойде неочаквано. Бъдете готови за неочаквани неща. В този ден най-добре нищо да не се планира. Плановете може да станат точно на обратно. Живейте свободно и независимо, а не по график. Ще им върви само на тези, които са разкрепостени и на тези, които са готови да рискуват. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Не си правете изводи само по чутото. Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ, да се осъществяват нови запознанства. Ден за неочаквано разкриване на информация. Благоприятно е за пътуване, но само на къси разстояния. Време за освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса ни. Ден за очистване, затова се препоръчва измиване, подстригване, козметични процедури. Полезни са водните процедури. Подходящо е за всякакво гадаене и сега можете да пробвате да погледнете в бъдещето.

Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост. Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа. Не се препоръчва да се подписват важни документи, да се сключват сделки и договори (освен устни).

В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени.

Диета - Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте. Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Полезно е да се изпие чаша кафе, 50 гр коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и други богати на витамини продукти.

Облекло -  Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво.

Знамения – Да видите зорницата, падащи звезди, светещи лампички – нови запознанства или добри неочаквани събития.

Ако се препънете и паднете – знак, че в живота пропускате добри възможности.

Ако до вас падне перо от птица – знак за блага вест.

Сънища – Те са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – лъжи, клюки, слухове.

Числа на деня – 8, 9, 64, 75