Представят „Камино: Пътят на завръщането“

Бургас Лайф

21-02-2018, 12:41

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Представят книгата Камино - пътят на завръщането

Литературният опит на Тихомир Иванов е увлекателен разказ за пътешествието му

Тихомир Иванов ще представи в 18.30 часа, на 27 февруари своята първа книга „Камино: Пътят на завръщането“. Това ще стане в зала „Петя Дубарова“ на културен център „Морско казино“.
Литературният му опит е увлекателен разказ за пътешествието му по Ел Камино, прословутия 800- километров поклоннически маршрут до катедралата „Сантяго де Компостела“ в едноименния испанския град.
Той предлага приключението си, но и прецизен документален разказ за всички реалности на Ел Камино – Френския маршрут, изминати километри, условията в така наречените „албергета“ (общежития), географски и исторически забележителности, както и сложните психологически изпитания, духовни сътресения и прозрения на Пътя, за които младият българин разказва от първо лице. 
Тихомир Иванов е роден през 1985 година в Чирпан. Той е бакалавър по телевизионна журналистика и магистър „продуцент в екранните изкуства“. Работил е като репортер, актьор, сценарист, асистент-режисьор, стейджмениджър и главен организатор в различни телевизионни предавания. В момента учи психология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.