Части на столицата без вода днес

Животът

22-02-2018, 06:34

Снимка:

Пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата. Това съобщихаха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Чепинско шосе", кв. "Васил Левски" Г, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: кв. "Васил Левски" Г.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. "Народно хоро", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на абонатите в района на: ул. "Арх. Франк Лойд Райт" от ул. "Народно хоро" до ул. "Драгоман", бл. 40 от вх. А до вх. З.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Ген. Й. В. Гурко", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на: ул. "Ген. Й. В. Гурко" от ул. "Княз Александър I" до ул. "Георги С. Раковски"
ул. "Алабин" от ул. "Цар Калоян" до ул. "Княз Александър I".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кладенците", с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Мургаш", ул. "Чавдар", ул. "Кладенците", ул. "Трети март".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Чавдар Мутафов", "Жилищна група Зоопарк", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа в района на: ул. "Чавдар Мутафов" от ул. "Тодор Кожухаров" до бул. "Симеоновско шосе".

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на бул. "Проф. Цветан Лазаров", жк. "Дружба" 2 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Обиколна", бул. "Цветан Лазаров", ул. "Мария Нейкова" и ул. "Безименна" - пред бл. 205.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.