Слънчев календар - петък, 23 февруари 2018

Хороскоп

22-02-2018, 18:03

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

10 слънчев ден – Ден на Божествената Вода – познание на съкровеното, самоанализа, медитация и освобождение от страховете.

Тотем на деня – Делфина – мъдър помощник, символ на спасението, разкрива тайнството на света и човешката душа.

Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Ден за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Освободете се от страховете си и комплексите чрез методите на психоанализа, саморегулация и медитация. Хубаво е през целия ден да бъдете в полусънно-медитативно състояние. Подходящо за уединение. Контактите да се сведат до минимум.

Денят предразполага към уединение. Старайте се по-малко да говорите. „Мълчанието е злато” е девиз на 10 слънчев ден. Следете за своите емоции и ги контролирайте. Молитвите днес се изричат шепнешком.

Препоръчва се да сте по-близо до природата, повече време да почивате. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето. Може да правите техники с наричане на водата или да шепнете молитва над нея. Молитвите днес се казват шепнешком. Не забравяйте преди сън на течаща вода „да кажете” всичко лошо, което ви се е случило през деня, за да се измие и изтече негативната информация. Водата ще отнесе със себе си вашите безпокойства. Хубаво е да бъдете по-близо до природата, до водни източници.

Не се препоръчва много да работите, да се напрягате, но и не се оставяйте на ленивостта. Силите трябва да се пазят. Не е благоприятно за пътуване. Не трябва да се осквернява водата, да не се приемат лекарства, да не се пере и чисти. Не ставайте груби и по-малко говорете. Не обиждайте никого. Мерете си думите. Не бъдете многословни.

Диета – Препоръчва се пиенето на сокове, яденето на повече плодове и млечна храна. Да се изключат цитрусовите плодове. Добре е да се откажете от първите блюда – например супа. Да се ограничи алкохола, месото, соленото.

Облекло -  Препоръчва се тъмно сиво-зелено, небесносиньо. Хубаво е да облечете нещо прозрачно. Откажете се от ярките цветове, особено червено. Полу-скъпоценен камък – тъмно синьо-зелен аквамарин.

Знамения – Хубаво е да има разлята вода, дъжд.

Лошо е да ви пада косата, да ви мъчи жажда.

Ако нещо ви се скъса – знак за измама, предателство от страна на приятели, зависимост от страна на близките.

Сънища – са пророчески. Добре е, ако видите на сън, че плувате (знак за свобода), живи риби, гъби, плодове. Нежелателно е да видите огън (загуба на сили, неприятности).

Числа на деня – 10, 20, 41