ГЕРБ-Добрич кани на безплатна прожекция на новия български филм „Привличане“

Добрич Лайф

23-02-2018, 14:01

Снимка:

плакат

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новият български филм "Привличане“ с предпремиера

На 28 февруари от 20,30 часа

ГЕРБ-Добрич организира безплатна прожекция на новия български филм „Привличане“. Почитателите на седмото изкуство ще могат да го гледат на 28 февруари от 20,30 часа в Голямата зала на Кино клуб „Икар“.
Лентата тръгва по екраните на страната от днес. В главните роли зрителите ще видят Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Койна Русева, Владо Пенев, Радина Боршош и Живко Симеонов. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов. “Привличане“ е филм за всички - за тийнейджърите, които смятат, че са тръгнали по своя път, но често се отклоняват, за възрастните, които смятат, че са изпуснали своя шанс за реализация, за менторите, които се появяват, когато има нужда от тях. Защото на каквато и възраст да си, винаги има какво още да научиш, ако следваш ритъма на сърцето си“, споделя главната актриса, копродуцент и сценарист на филма Яна Маринова.
Ръководството на ГЕРБ в Добрич се ангажира да организира всеки месец безплатни филмови прожекции, основно на български филми. През януари добричлии имаха възможност да гледат филма „Дамасцена", чийто режисьор е добруджанецът Тодор Анастасов.