Слънчев календар - вторник, 27 февруари 2018

Хороскоп

26-02-2018, 18:03

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

14 слънчев ден –  Ден за любов и радост. Посвещава се на душите на всички живи същества. Ден на покровителството на животните.

Тотем – Крава, символ на плодородието, хармонията и красотата, която ще спаси света.

Ден на страдащите души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Препоръчва се да се правят материални планове, да се грижите за земните блага. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домашен любимец в къщи. Добре е да се помирявате, да се жените, да давате подаръци, да раздавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите. Хубаво е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещичка. Денят е добър за парични операции, за покупки, за строителни работи. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка. Ден на мира и съгласието. Добре е за помирение. Полезно е да се правят планове.

Не приемайте навътре това, което се случва в този ден. Да се помнят мъдрите думи на цар Соломон:”И това ще отмине…”. Не е желателно да се внася хаос в света. Не нарушавайте хармонията в света, недейте да спорите в този ден. Приветстват се тишината и спокойствието. Не нанасяте обиди и оскърбления на никое живо същество вкл. животните. Не се препоръчва да обличате кожени дрехи, особено родените в този слънчев ден. Не бива да се гладува. Земята не бива да се осквернява: да се плюе, да се уринира, да се издухва носа, да се хвърля боклук. Не вземайте никакви важни решения. Не е време за активни дела. Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни.

Диета – Добре е да се ядат млечни продукти, да се опече хляб, баница. Подходящо е още да се консумират орехи, ядки. Категорично се забранява да се яде телешко месо и други месни продукти.

Облекло - Откажете се от натурални кожени дрехи, якета, шуби. Носете зелената гама. Избягвайте пъстри и крещящи цветове.

Знамения – За знамения не се следи в този ден особено, но ако ви се умилкват животни, това е знак за небесна защита.

Лошо е да се окажете свидетели на катастрофа, да видите кръв, да се порежете – предупреждение за грешки, които могат да доведат до усложнения.

Ако ви се нахвърлят животни, това означава, че вашият път е погрешен. Ако те нападнат дете, това е знак за родителите, че детето е лишено от защита.

Сънища – Неясни сънища не се тълкуват. Ярките сънища се сбъдват много бързо. Ако в съня си ядете, пиете, видите мляко – знак за просперитет. Да видите кръв – знак за тежка болест.

Числа на деня – 14, 24, 83