Зам.-кметът Георги Маринов напусна Община Пловдив

Мисия Пловдив

26-02-2018, 17:06

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Почетен плакет за Георги Маринов с благодарност за съвместната работа

Почетен плакет на Община Пловдив в знак на признателност получи заместник-кметът Георги Маринов. Отличието беше връчено лично от кмета Иван Тотев като благодарност за съвместната работа по отношение на сигурността през годините. От 1-ви март 2018 г. Георги Маринов напуска администрацията по лични причини.

„Благодаря за чудесната работа и усилията, които полагаше в това за направи нашия град по-хубав и в опазването живота и здравето на хората. Винаги на място и с бърза реакция, той направи много неща – с негова помощ се формира доброволческото звено, което участваше в едни от най-важните спасителни кампании в страната, въведе се пропускателния режим в Стария град, осигури се спокойствието в центъра на града, където има голямо струпване на хора, отговаряше на стотици сигнали на граждани“, припомни кметът Иван Тотев.

„Актът е личен. Отправям благодарност към кмета на Пловдив Иван Тотев и към своите колеги, тъй като успехите са общи. Има още много задачи за решаване“, заяви заместник-кметът Георги Маринов, но допълни, че остана на разположение при необходимост.

„Предизвикателствата по отношение следващата година, когато Пловдив ще бъде Европейска столица на културата са големи и имаме още много работа“, посочи кметът Иван Тотев.

Засега ресорът ще бъде поет временно от заместник-кмета Златин Велев, който заяви, че ще следва досега начертана линия по отношение на водената от Община Пловдив политика на обществен ред и сигурност.