Намериха възрастна жена в неадекватно състояние в парка

Заралии

27-02-2018, 15:10

Снимка:

Община Стара Загора

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

От днес горещ телефон ще информира за безплатното саниране на жилищата

Поредни 140 сигнала на Горещия телефон на община Стара Загора

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора 0800 157 37, на 26 февруари, са подадени над 140 сигнала, част от тях са за непочистени улици в града и в няколко от старозагорските села. Работата на служителите на Общината и почистващата фирма продължава. Действа се приоритетно за улиците, по които преминава градският транспорт. Апелират се гражданите да почистят пред домовете и офисите си. „Зелената зона“ за платено паркиране и днес остава безплатна в Стара Загора.
През снежния понеделник, на Горещия телефон е съобщено за възрастна жена, която е била в неадекватно състояние в парк „Митрополит Методий Кусев“. На сигнала е реагирано от екипи на ОД на МВР и Спешна медицинска помощ.
Гражданин е сигнализирал за агресивно куче, порода „Питбул“, което е било на разходка без стопанин в кв. „Самара“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни.
На Горещия телефон е подадена информация за село Памукчии, в което е било прекъснато водоснабдяването. Установена е авария в електрозахранването на помпената станция.
Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.