Общинският съветник и областен координатор на МГЕРБ Георги Недев: ГЕРБ дава път на младите

Мисия

27-02-2018, 19:08

Снимка:

личен архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Споделянето на фалшиви новини се е превърнало в практика, разочарован е младият съветник

 

ГЕРБ дава път на младите хора. Това заяви в интервю пред Общинско радио – Велико Търново общинският съветник в старата столица Георги Недев, който е и областен координатор на МГЕРБ.

Недев, заедно със свои млади съмишленици от региона, се включи в деветия Зимен университет на партията, провел се в Сандански през уикенда. „Много съм доволен, че този път в събитието имахме възможността да поканим и симпатизанти, а не само хора, които са членове на ГЕРБ. Оказва се, че има голям брой младежи, които ни симпатизират, но се колебаят дали да станат част от организацията. В рамките на този Зимен университет те имаха възможност да се срещнат очи в очи с ръководството на ГЕРБ и по този начин да изградят своя собствена преценка, вместо да се доверяват на фалшивите новини, които постоянно бълва социалната мрежа”, коментира за Общинското радио областният координатор на младежката структура на партията.

Недев изрази разочарование, че споделянето на фалшиви новини се е превърнало в навик за много българи. Той призова хората да проверяват достоверността на информацията, като погледнат що за сайт я е тиражирал, или просто потърсят дали темата съществува в утвърдените и доказали се истински медии.

Няколко въпроса е задал търновският съветник към различните лектори на младежкия зимен университет, споделя той в интервюто пред най-слушаното радио във Великотърновско. Широка е палитрата на коментираните теми – в сферата на образованието, икономиката и обществения живот.

„Премиерът Борисов също успя да включи Зимния университет в програмата си. Това е белег за уважението, което той проявява винаги към младежите. Това винаги е било кредо в организацията. Много народни представители, зам.-министри и други държавни служители са излезли от младежките редици на партията, това показва, че ГЕРБ знае как да дава път на младите”, подчерта областният координатор на МГЕРБ. Самата политическа сила никога не е била затворена организация, ГЕРБ дава глас на младите хора и тяхното виждане за бъдещето на страната ни, категоричен е Георги Недев.