Жени и МГЕРБ Кюстендил зарадваха възрастни хора

За Първи март се погрижиха за хора в неравностойно положение

С жест на внимание и уважение, за поредна година от младежката и женската структура на ГЕРБ подариха мартенички на стотици хора в неравностойно положение от областта. Поводът бе един от най-хубавите народни празници – Баба Марта, когато малки и големи си връзват от традиционните бяло-червени символи за здраве и късмет.
Дамите от ГЕРБ - Кюстендил не забравиха и тази година възрастните хора с увреждания от дома "Ильо Войвода". Мартенички бяха подарени и на потребителите, ползващи Социалната трапезария в Кюстендил. Организацията на Жени ГЕРБ не пропусна да уважи и Съюза на репресираните, като мартеници подари лично Реоните Йорданова - областен координатор на дамската структура.
В Дупница, от младежката организация зарадваха с мартенички и красиви картички Клуба на слепите и Клуба на инвалида. Общинският координатор на МГЕРБ Лора Василева подари от традиционните символи за здраве на хората в неравностойно положение от двата центъра. Трогнати, те благодариха за жеста и посочиха, че от ПП ГЕРБ - Дупница никога не ги забравят и с жест на внимание на всеки празник им показват своето уважение.