ГЕРБ-Добрич се поклони пред паметта на загиналите за свободата на България

С едноминутно мълчание и падане на колене бе почетен подвигът на загиналите войни

В деня на 140-годишнината от Освобождението на България от турско владичество народният представител от ГЕРБ Даниела Димитрова, общинският ръководител на ГЕРБ-Добричка Марин Хаджийски, членове на общинското ръководство на партията, общински съветници и кметове се поклониха на Братската могила край село Паскалево.

Тържествената церемония бе организирана от Община Добричка и кметството на село Паскалево.

С едноминутно мълчание и падане на колене бе почетен подвигът на загиналите войни. Пред паметника бяха поднесени венци и цветя в знак на почит и преклонение.

Даниела Димитрова, председателят на Общинския съвет-Добрич Иво Пенчев, общинският ръководител на ГЕРБ-Добрич Красимир Николов и областният координатор на МГЕРБ Живко Желязков, общински съветници, членове и симпатизанти на партията присъстваха на тържествената церемония в Добрич за отбелязване на националния празник и 140 години от Освобождението на България.

Празникът започна с панихида в памет на героите, врекли се за свободата, отслужен от архиерейския наместник иконом Иван Дойчев и отец Стоян Димов в храм „Свети Георги“. За здраве и благополучие бе отслужен и празничен водосвет.

С едноминутно мълчание и падане на колене бе почетена паметта на загиналите за свободата на България. Цветя и венци от ГЕРБ бяха поднесени на паметника на Хан Аспарух и костницата на загиналите руски войни.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"