Главният прокурор награди Митко Цонев за отлично изпълнение на служебните задължения

Животът

07-03-2018, 15:47

Снимка:

Съдебна палата Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Отличието бе връчено на Митко Цонев, който навърши възраст за пенсиониране, от Румен Попов, окръжен прокурор на гр. Пловдив

Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил Митко Цонев, завеждащ Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура-Пловдив, с отличие „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“ за отлично изпълнение на служебните задължения в цялостната му работа като следовател. Отличието бе връчено на Митко Цонев, който навърши възраст за пенсиониране, от Румен Попов, окръжен прокурор на гр. Пловдив, в присъствието на колегите и съдебни служители.
Митко Цонев има 22-годишен стаж като юрист. Той  става следовател през 1997 г. в Окръжен следствен отдел-гр. Пловдив, като преди това  е  работил 11 години в системата на МВР. От 2013 г. до момента е ръководител на Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура - Пловдив.
На 7 март 2018 г., със заповед на Румен Попов, окръжен прокурор на гр. Пловдив, на длъжността - Завеждащ Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура-Пловдив  е назначен Чавдар Киров, който до момента бе следовател в същия отдел.