В Северен отпразнуваха 8-ми март

Мисия Пловдив

08-03-2018, 11:00

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вече няколко години Община Пловдив и районната администрация на „Северен“ подкрепя и откликва на нуждите на хората от пенсионерския клуб

Право българско хоро поведоха заместник-кметът Георги Титюков и кметът на район Северен Ральо Ралев заедно с хора от пенсионерски клуб на улица „Гонда вода“. Поводът е  8 март, Международният ден на жената.

С много музика, песни, танци и ведра обстановка, възрастните се събраха да отбележат празника. В тържеството се включиха Веселина Ботева, директор дирекция „Социална политика“ и заместник-кметовете на района Лариса Кътова и Красимир Асенов.

По случая на всяка една дама лично Ральо Ралев поднесе красиво пролетно лале и отправи поздрав, а за благодарност беше поканен на танц.

„Бъдете здрави и все така активни“, им пожела пък Георги Титюков и поднесе уважението на кмета Иван Тотев.

С голямо желание на танците се включи и 82-годишен член на клуба, който показа на по-младите как да се справят с ритъма на туиста.

„Сърцето ми танцува, като ви гледам“, сподели възрастна жена, трогната от празника и красивите български песни, които бяха подготвили организаторите.

Вече няколко години Община Пловдив и районната администрация на „Северен“ подкрепя и откликва на нуждите на хората от пенсионерския клуб, който наброява над 90 членове.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен