Младежите от ГЕРБ Бургас традиционно уважиха дамите с гербери

Животът

08-03-2018, 13:05

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

В инициативата по централните бургаски улици „Александровска“ и „Богориди“ се включи още общинският съветник Антон Берданков

Младежката структура към ПП ГЕРБ зарадва дамите в центъра на Бургас по случай 8 март – Международен ден на жената със стотици цветя. Инициативата им се е превърнала в традиция през годините, която бе спазена и днес.

Герберите в ярки цветове не оставиха дамите бездушни към жеста на младежите. За младите майки символичният подарък бе най-емоционален, а първокурснички от бургаските университети, които от скоро са в града, отбелязаха, че за първи път стават част от подобна инициатива.

”За МГЕРБ Бургас това е едно от важните мероприятия през годината, защото с него показваме дълбокото си уважение към българската жена – майка, приятелка, сестра, колега. Всяка от тях се радва на пъстрото цвете и ни отвръща с усмивка и благодарност, че сме внесли малко красота и щастие в забързания делник.“, коментира областният председател на Младежи ГЕРБ Николай Василев.

В инициативата по централните бургаски улици „Александровска“ и „Богориди“ се включи още общинският съветник Антон Берданков, придружен от някой от най-новите членове на структурата на МГЕРБ в града.