Празник на „Женското начало“ в Казанлък

Животът

09-03-2018, 09:28

Снимка:

Община Казанлък

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Галина Стоянова се срещна с новия директор на Института по розата

Талантливите дами на Казанлък бяха поздравени от председателя на Общински съвет

Традиционната изложба "Женското начало" под патронажа на Кмета Галина Стоянова отвори врати тази вечер, навръх 8-ми март в Културно-информационния център на ул.“Искра“№4 в Казанлък.

Талантливите дами на Казанлък бяха поздравени от председателя на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов, който им пожела 8-ми март да се превърне за тях в ежедневие.

„Женското начало“ 2018 приветства отбелязването на Международния ден на жената с представянето на  близо 40 творби на 20 талантливи дами от Града на розите - бижута, картини, плъст, батика, стъклопис...

Участниците и гостите на откриването на женската експозиция бяха поздравени и с изпълнения на танцьори от "Киара Н" с ръководител Антония Каярова и Общински детски комплекс "Свети Иван Рилски" - Казанлък с ръководител Ганка Добрева.

Организаторът Община Казанлък  кани казанлъчани и техните гости да разгледат изкуството „от извора“ на „Женското начало“  и благодари на надарените казанлъчанки за споделеното изкуство! На жените – творци на Казанлък желаем неприсъхващо вдъхновение и нови красиви мигове, които да пресътворят!