Къде няма да има вода в София?

Животът

16-03-2018, 06:22

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, предадоха от воноснабдителното дружество.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Цар Борис III“ в кв. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Цар Борис III“ от ул. „Славия“ до ул. „Житница“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Пенчо Славейков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Витоша“, ул. „Тунджа“, ул. „Стрешер“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бурел“ в жк. „Иван Вазов“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Забърде“ по ул. „Бурел“ от ул. „Забърде“ до ул. „Янко Забунов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги Бенковски“, ул. „Спас Андреев“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Никола Петков“.