Засилени мерки за сигурност и промяна в движението заради Вечното дерби

Животът

18-03-2018, 10:23

Снимка:

wikimedia

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Традиционно полицейското присъствие ще е засилено

Засилени мерки за сигурност и промени в организацията на движение в столицата заради вечното дерби. Мачът ЦСКА- Левски е от 13:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Традиционно полицейското присъствие ще е засилено. На изградени контролно – пропускателни пунктове в района на стадиона полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Няма да се допускат посетители със съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия, фенове в нетрезво състояние, както и носещи опасни предмети. Вратите на стадиона ще бъдат отворени от 11 часа, за да се избегне струпване на хора.

До 16 часа е забранен престоя и паркирането на пътни превозни средства по алеите около стадиона и пред него. От 12.00 ч. на 18 март до приключване на футболната по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между площад „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“ и бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул.“Пейо К. Яворов“.