Пенев: „Загубихме две точки“

Спорт

19-03-2018, 08:43

Снимка:

beroe.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Берое“ изпусна „Витоша“

В срещата с "Витоша" Бистрица

Капитанът на „Берое“ Веселин Пенев говори пред камерата на beroe.tv след равенството 0:0 у дома срещу „Витоша“ (Бистрица). Вижте какво сподели той за срещата и очакванията му за плейофната фаза на шампионата.

– Веско, първо коментарът ти за мача?
– Труден мач за нас. Опитахме се да победим отбора на „Витоша“. Нашият отбор винаги излиза за победа. Не можахме да вкараме нашите положения. Ако бяхме вкарали един гол, мачът щеше да се развие по съвсем друг начин, но има и такива мачове и не винаги по-силният отбор побеждава.

– Имаше ли някакво подценяване от нашия отбор?
– Не. Не може да става дума за подценяване. В България силите са изравнени. Когато един отбор е нареден добре тактически и изпълнява указанията на треньора си и е дошъл да вземе нещо, защото за мен те дойдоха за това, го постига. Ние загубихме две точки. Това няма начин да е подценяване.

– Последен кръг от редовния сезон. Как оценяваш предсатвянето на „Берое“ до момента? Сега предстоят мачове от първата шестица… до къде могат да стигнат очакванията ти?
– „Берое“ има един облик и стил на игра и досега вървим във възходяща линия. Надявам се и занапред да е така и да побеждаваме, но най-вече да търсим играта, да изградим стила, който ни приляга – с доста пасове, контролиране на играта и топката и така да побеждаване.

Източник: beroe.bg