Къде в столицата няма да има вода?

Животът

21-03-2018, 06:20

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Флора“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Жилищен комплекс „Бокар“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Милин камък“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Милин камък“ от ул. „Крум Попов“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Габър“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Габър“ от ул. „Алдомировска“ до ул. „Шумен“; ул. „Шумен“ от ул. „Габър“ до бул. „Ген. Николай Столетов“.

Във връзка с изграждане на шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Прибойница“, кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Прибойница“ №4-8.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Георги Парцалев“ , вилна зона „Габаро Азмата“ община „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Парцалев“ от ул. „Свети Кирил“ до ул. „Лешникова гора“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на бул. „Черни връх“ , кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Черни връх“ от №182 до №190, ул. „Александър Бразицов“ №9.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Курията“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Курията“,по ул. „Вукова курия“ от ул. „Курията“ до ул. „Урвич“.