Жената на каишка влиза в психориалити шоу

Животът

21-03-2018, 16:03

Снимка:

btv.bg/ кадър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Размяната и за двете жени ще се окаже шокираща...

Жената, която миналото лято беше разхождана първо из Слънчев бряг, а после и по главната на Пловдив с кучешка каишка на врата, влиза в психориалити шоуто "Смени жената".
20-годишната почитателка на садо-мазото Ангела ще заеме мястото на силно религиозната евангелистка Беатрис от Перник.
Ангела и Чочо са изключително разкрепостено семейство от Пловдив. Чочо води жена си на лъскава каишка, а Ангела обожава този ритуал, като това е начин да изразят голямата си любов. Ежедневието им е освободено от задължения и всеки ден двамата се събуждат към 12 часа на обяд. Работят сезонно и всяка вечер излизат по заведения. Домакинската работа не е приоритет и е изцяло в задълженията на Ангела.
Беатрис и Марио Владимирови са семейство евангелисти от Перник, чиито морлани ценности са в другата крайност. Те следват стриктно релиогиозните правила, като за тях чистотата на дома и душата са най-важното в живота. Молитвите преди хранене са задължителни, а религиозното възпитание на двете им деца е започнало още от първите дни след раждането им. Семейство Владимирови живеят скромно и смирено, а най-голямото им щастие са двете им дъщерички, едната, от които е едва на 1 месец.
В четвъртия епизод на т.нар. "семейно риалити", който ще бъде излъчен на 21 март от 21 ч. по bTV, зрителите ще станат свидетели на драматичен сблъсък на два свята и размяна на съпруги с житейска философия и разбирания за семейните взаимоотношения в двете крайности.
Концепцията на новия епизод
религиозното семейство Владимирови
в психо-социалния експеримент е да се изпробва различен модел на живот. Затова сценаристите на шоуто събират на едно място силно вярващо евангелистко семейство и ексцентрична двойка.
20-годишната Ангела ще заживее живота на Беатрис - силно вярваща в Бог грижовна съпруга и майка на две деца. Младата жена, чието ежедневие се заключава в мотаене през деня и ходене по барове през нощта, ще трябва да се грижи за две малки деца, ще казва молитва всяка вечер преди хранене и ще чете Библията вместо приказки.
Набожната Беатрис пък ще остане без думи, когато разбере, че каишката до входната врата не принадлежи на домашното куче, а на жената, която трябва да замести.
Размяната и за двете жени ще се окаже шокираща...