Ограничава се движението на камиони над 12 тона по АМ „Тракия“

Животът

22-03-2018, 13:10

Снимка:

АПИ

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Промяна в движението пред хотел "Балкан"

Пролетният сняг затрудни движението на транспорта почти в цялата страна

Поради обилния снеговалеж временно се ограничава движението на камионите над 12 тона по АМ „Тракия“ на територията на Софийска област – от км 0+000 до км 55+600. На АМ „Хемус“ движението на камиони над 12 тона е ограничено само в посока София, като товарните МПС се спират при Ботевград. Това съобщиха от АПИ.

Пролетният сняг затрудни движението на транспорта почти в цялата страна. От АПИ съобщиха, че близо 440 машини почистват пътните настилки по републиканската мрежа в районите със снеговалеж. Най-интензивен е снеговалежът в Западна България. Метеоролозите очакват да вали през целия ден.

За снегопочистване временно е ограничено преминаването на всички автомобили в посока София по АМ „Люлин“. Шофьорите на леки автомобили се насочват по обходен маршрут по път I-1 Владая – София. В посока Перник на АМ „Люлин“ е ограничено движението на товарните автомобили над 12 тона, трафикът на автомобилите до 12 тона е без ограничение. Тежкотоварните автомобили е необходимо да изчакват на място, според информация на АПИ към 10:00 часа.

Заради силния снеговалеж и за снегопочистване временно е ограничено движението на товарните автомобили над 12 тона по път II-84 Велинград – Якоруда, по път II-62 Самоков – Дупница и по път III-822 Самоков – Ихтиман. Ограничен е и трафикът на превозните средства над 12 тона с ремаркета и полуремаркета по път III-842 Юндола – Белово. Обходният маршрут за шофьорите е по път Белово – Варвара – Велинград – Юндола.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен