Дневен хороскоп - петък, 23 март 2018

Хороскоп

22-03-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Нараства самоувереността ви. Не налагайте своите възгледи на другите и сдържайте импулсивността си, защото думите ви ще бъдат доста прями и могат да ги засегнат. Необходимо е да се контролирате, преди да кажете нещо, иначе не се изключват кавги и недоразумения.

     
 

Телец

Отваря ви се възможност да се върнете към отложени дела с нови сили. Не бързайте и не се опитвайте бързо да разрешите всички проблеми. Вероятно изпълнението ще се проточи. Ако някой силно ви притеснява или дразни, запазете дистанция иначе може да повлияе на жизнения ви тонус. 

     
 

Близнаци

Днес ще бедете оптимистично настроени, излъчващи любов и радост. Мрачните мисли ще изчезнат, чувствата ви ще се освежат, ще виждате света по различен начин. Споделете светлото си настроение с хората, които обичате. Не се скъпете на думите на любовта.

     
 

Рак

Ще бъдете активни и ще имате много задачи за вършене. Ще ви се открият нови възможности. Нови хора могат да се появят около вас. До края на деня ще се почувствате уморени. Вечерта се поглезете с малки удоволствия.

     
 

Лъв

Можете да попаднете в напрегната ситуация, в която вашето мнение се противопоставя на мнението някой друг. Обстоятелствата ще станат по-трудни, ако не можете да направите компромис.

     
 

Дева

Днес вашият управител Меркурий става ретрограден. Всичко, което се случва, изисква повишеното ви внимание. Ритъмът на събитията се променя и няма къде да отидете -  ще трябва да се адаптирате към тях.

     
 

Везни

Настроението ви може да се промени драстично, а заедно с него и плановете ви. Днес не трябва да грешите. Не казвайте нищо важно и не обещавайте нищо. Само слушайте и наблюдавайте. Някои разговори ще бъдат много изморителни и натоварващи. 

     
 

Скорпион

Животът диктува условията си, но не всички са склонни да играят по тях. И все пак - е време да обърнете внимание на проблемите, за които не искате да мислите или да говорите. По волята на обстоятелствата може да попаднете в центъра на вниманието. 

     
 

Стрелец

Един добър момент да преосмислите отношението си към някои важни неща, начина на живот. Въпреки външните форс мажорни обстоятелства е добре да не бързате и да оставите всичко на своя естествен ритъм. 

     
 

Козирог

Ще имате достатъчно ентусиазъм за текущите дела, за обмисляне на новите цели и да планирате дейността си. Не оказвайте натиск върху другите. Може би ще направят каквото искате, но принудата няма да бъде забравена. 

     
 

Водолей

Днес можете да усетите спад в енергията и в същото време да имате повишена мотивация. Необходимо е ясно да определите приоритетите си и да отложите всичко, което търпи отлагане. Контролирайте здравето си. При най-малкия сигнал от негова страна, потърсете лекар. 

     
 

Риби

Домашният климат е много важен за душевното ви състояние. Опитайте се да не драматизирате твърде много какво се случва, но не губете възможността да промените ритъма и начина на живот. Оставяйте трудноизпълнимите и безполезни планове и превключете на това, което може да донесе успех.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

МИСЪЛ НА ДЕНЯ: „Три важни неща има в човешкия жвот: първото е да си добър, второто е да си добър и третото е да си добър!” Хенри Джеймс

В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова този ден е благоприятен за молитви, усилва се тяхната сила. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания, но не изричайте лоши.

Бъдете крайно внимателни в думите си, даже и в мислите си. Дори случайно отронена дума или случайно връхлетяла ви мисъл, могат буквално да се материализират, да се въплътят в действителност и да окажат влияние върху вашият живот.