Слънчев календар - понеделник, 26 март 2018

Хороскоп

25-03-2018, 18:04

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

6 слънчев ден – Ден на хармонията и изцелението, на „мъртвата вода”. Осъзнаване на вътрешната вяра, способността да се възстанови изгубената цялостност, време за победа над комплексите.

Тотем на деня – Синята сойка, Жерава, символи на откровение и посвещение.

В този ден трябва да намерите пътя към сърцето на друг човек, денят е посветен на любовта. Градете връзки! Добре е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно един на друг. Проправяйте път към другите и им помагайте да намерят своя, спасявайте ги от заблуждения, „отворете им очите”. Време за укрепване на роднинските връзки и здравето. Подпомагайте други хора, старайте се да направите нещо приятно за тях. Изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите.

Обезателно отделете време на своите деца. Добре е да си поговори с дете в този ден. Подарете му нещо и го зарадвайте. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите. Не бива да се напрягате през този ден. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете и да търсите компанията на хора близки на вас по дух.

Да не се ругае, да не се изричат грозни думи и да не се повишава глас. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Самотата е противопоказна сега. Денят е добър за приемане на гости, благоприятства любовните отношения и задушевните разговори. Да не се пиянства и буйства. Подходящо е за сексуални контакти.  На жена в този ден не се отказва, ако помоли за нещо. Желанието на жените днес е закон!

Ден за лечителство, приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Ден за очистване и преображение. Това е такъв необикновен лечебен ден, че и най-обикновената вода придобива уникални лечебни свойства. За тази цел е добре да направите очистителни процедури и обливане с хладка вода. Понякога може и само обтриване с хладка вода. Три пъти се облива с хладна вода – нито гореща нито студена. Може да се започне курс на закаляване. Добре е да се медитира върху вода, да се гледа в нея.

Диета - Да се пият повече течности. Хубаво е да пиете билкови чайове, отвари.

Облекло -  Придържайте се към сребристо-сините тонове. Да се избягва носенето на ярки цветове, зелено, червено и черно.

Знамения – В древността са гадаели по птиците. Ако над вас пеят птици – това е щастлив знак. Ако летят на запад или на юг е лошо знамение. Ако летят на север или на изток е добър знак.

Ако случайно попаднете под дъжда – освобождение от всякакви болести.

Счупена посуда – лош знак.

Ако срещнете някой с празна чанта -  неприятности.

Сънища – да сънувате бистра вода – знак за чист живот. Мътна вода- болести.

Числа на деня – 6, 9, 20, 51