ФСБ с грандиозен концерт в Пловдив. Пуснаха допълнителни билети!

Пловдив Лайф

27-03-2018, 08:02

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За феновете, които искат да танцуват под звуците на култовите песни на ФСБ са осигурени правостоящи места

Концертът на ФСБ, на 31 март от 19 ч., в Комплекс С.И.²Л.А. наближава. Поради големия интерес към събитието, организаторите пуснаха допълнителни седящи места. За феновете, които искат да танцуват под звуците на култовите песни на ФСБ са осигурени правостоящи места. Билетите бързо се изчерпват. Изпълнителите обещават незабравимо преживяване с изненади за пловдивчани, които ще имат възможността да чуят както легендарните им композиции, така и песни от последния им албум.
От комплекс С.И.²Л.А. споделиха, че сцената, на която невероятните музиканти ще се изявят е с размери 12 на 8 метра, с мултимедия и светлинни ефекти. Визията и звукът не подлежат на компромиси за музиканти Константин Цеков, Румен Бояджиев и Иван Лечев. Към това звездно трио ще се включат още Ивайло Звездомиров – бас, Николай Копринков – китара, Румен Бояджиев младши – барабани, Борислав Бояджиев - перкусия и Стефан Цеков – барабани.
Музикантите обещават най-високо ниво на концерта, нещо, в което никой не се съмнява, тъй като ФСБ винаги са били еталон за мелодичност, естетика, музикантски дух и професионализъм. „Музиката е нашият живот. Тези песни са създадени първо за нас, самите. Вярвам, че след като ние толкова ги харесваме, то и някой друг ще бъде докоснат от тях. Така музиката, която създадохме за себе си, се превърна в музика за хората” подчерта  Румен Бояджиев.
Билети се продават в билетен център пред община Пловдив, касите на Ивентим и онлайн, както и в деня на концерта от 16 ч. до началото на концерта, на касата на комплекс С.И.²Л.А.