Версай благодари на АМТИИ

Мисия Пловдив

27-03-2018, 12:37

Снимка:

АМТИИ

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Студентите и френските преподаватели ще запазят трайни спомени от посещението в АМТИИ

Ректорът на АМТИИ проф. Милчо Василев получи благодарствено писмо от директора на Висшия институт за управление към Университета на Версай Сен Куентин ен Ивелин (UVSQ) професор Жил Руе.
В писмото се изразява благодарност за топлото посрещане на френските студенти от магистратурите „Управление и организационни комуникации“ и „Управление на културни и артистични организации“ при посещението им в АМТИИ на 8 февруари т.г.
„Бихме желали да изразим нашите безкрайни благодарности на проф. Шекерджиева-Новак, на Академичните ансамбъл, хор, оркестър и всички други колеги за културната програма и академичното представяне. Френските гости останаха възхитени от българското фолклорно изкуство.
Студентите и френските преподаватели ще запазят трайни спомени от посещението в АМТИИ. Уважаеми проф. Василев, моля, приемете нашите най-сърдечни поздрави“ -завършва писмото, подписано от проф. Жил Руе и д-р Стела Райчева, ръководител на магистърската програма „Управление и организационни комуникации“ в Университета на Версай.
Гостите от Франция посетиха АМТИИ в рамките на организирания в България едноседмичен семинар „Мениджмънт и комуникации“. Академията представи на френските си колеги атрактивна културна програма и лекция от доц. д-р Елена Кантарева-Дечева. Проведе се българо-френска среща с участието на преподавателите доц. д-р Емилия Константинова и доц. д-р Любомир Караджов от управленските магистратури  „Артмениджмънт“ и „PR на арторганизации“ от АМТИИ. При посещението си във висшето училище по изкуствата гостите бяха съпроводени от  арх. Нина Толева – Новак – експерт в дирекция „Култура и културно наследство“ на Община Пловдив.