Миятович: Предпочитам Икарди пред Кейн в Реал

Аржентинците се адаптират по-бързо от англичаните в Испания

Аржентинският голаджия на Интер Мауро Икарди, е сочен за следващата перла в селекцията на Реал (Мадрид). Кралският клуб близо две години няма никакви трансфери, но всички знаят, че е време тимът да бъде обновен.

За интереса към Икарди се знае отдавна, а в играта на нерви започват да се включват и легенди на "белия балет". Както е било и преди други големи трансфери, изведнъж всички посочват желания играч като идеален за Реал.

Един от първите, които изказаха мнение по темата, е легендата Предраг Миятович.

“Очаквам Реал (Мадрид) отново да се превърне в истинския Реал Мадрид през следващия сезон. С други думи, очаквам сериозни попълнения, които липсваха в последните години. Трябва им централен нападател, а в момента Икарди и Кейн бележат много. Мога да ви кажа кой от двамата предпочитам лично аз. За разлика от англичаните, аржентинците никога не са имали проблем с адаптацията в Испания. Харесвам Икарди, защото е млад, има страхотно чувство към гола и също така има клауза за откупуване”, заяви Миятович.

Клаузата за откупуване на аржентинеца е на стойност 120 милиона евро, но тя може да бъде активирана само в период от две седмици през юли.