Община Казанлък подготвя пътеводителя за Фестивал на розата 2018

Той съдържа две подробни туристически карти на централната част на града и на Долината на тракийските царе

За поредна година Община Казанлък подготвя луксозен туристически пътеводител, издаван традиционно по време на  Фестивал на розата. Рекламната книжка ще бъде отпечатана с първоначален тираж 5 000 екземпляра. На около 70 страници за гостите на града ще бъде представена актуална информация за пълната програма за дните на Фестивала на розата, културно-историческите обекти  на територията на общината, събития от културния календар, любопитни факти за съпътстващите мероприятия. Туристическият пътеводител на Община Казанлък за 2018г. ще съдържа и две подробни туристически карти на централната част на града и на Долината на тракийските царе с локации на местата за посещения.

Изданието се разпространява целогодишно сред всички посетители на Казанлък и е задължителен елемент от представянето на Общината на международни туристически изложения и форуми в страната и чужбина. То ще бъде достъпно и в туристическите информационни центрове на всички по-големи български градове – Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и др.

През 2018 година Казанлък отбелязва 115 години Фестивал на розата и  избира своята 50-та Царица Роза! Празничните дни привличат стотици хиляди гости от всички краища на света.

Приканваме туроператори, хотелиери, ресторантьори, сувенирни търговци, розопроизводители и други заинтересовани лица от туристическия бранш да рекламират своите услуги и дейности в единствения по рода си официален туристически пътеводител, издаван от Община  Казанлък. Така, освен ползите за бизнеса ще предложим на гостите на нашия град изчерпателна информация за местата за настаняване, развлечения и услуги.

С оглед на некомерсиалните цели на изданието, инициаторът на пътеводителя Община Казанлък предлага минимални цени за реклама и допълнителни преференции за всеки рекламодател.

За повече информация: отдел „Култура и туризъм“ на Община Казанлък, Сия Атанасова, тел.: 0885774545, e-mail:[email protected]Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"