Пета поредна победа за „Берое“ U17 в Елитната група

В следващия кръг тимът приема ЦСКА

Пети пореден успех записа Берое U17 в Елитната група. Момчетата на наставника Тодор Станев се наложиха с 5:2 над Локомотив (Пловдив) като гост, съобщава beroe.bg.
Двубоят започна фантастично за „зелено-белите“, които до 13-та минута водеха с 2:0 след попадения на Николай Йорджев и капитана Галин Генчев.
В 24-та минута Стоян Иванов направи резултата класически с красиво изпълнение. Талантът на старозагорци, за когото това е трети мач за седем дни, стреля от ждроп от границата на наказателното поле. В последната секунда на полувремето той отбеляза и второ попадение, а преднината на Берое стана 4 гола.
В 42-та минута домакините намалиха на 4:1. Бранителят Стоян Вергиев възстанови преднината на Берое от 4 гола след като се разписа с глава. Финалното 5:2 бе оформено малко след това.
В 65-та минута двата тима останаха с по 10 души на терена след като играч на домакините и защитника Стоян Вергиев бяха отстранени с червени картони заради спречкване.
Берое U17 е на 7-о място в класирането с 35 точки. В следващия кръг тимът приема ЦСКА, мачът е на 4 април в Стара Загора.