„Подари си приятел” намери дом на изоставено кученце

Трите кампании намериха дом и грижовни и любящи стопани на общо 17 изоставени кучета

Международният ден на приятелството се оказа точно такъв за едно от кученцата от общинския приют в Горни Богров. Навръх Цветница именичката Далия намери своя нов дом и любящи стопани. Това се случи по време на третото издание на благородната осиновителска инициатива “Осинови си приятел”, провела се в Sofia Ring Mall.

След огромния успех на предишните две кампании под надслов „Подари си приятел“, в събота търовският център в полите на Витоша отново бе домакин на благородната осиновителска инициатива, осъществена съвместно с общинско предприятие „Екоравновесие“ със съдействието на Столична община. Трите кампании намериха дом и грижовни и любящи стопани на общо 17 изоставени кучета.

По време на специалното събитие всеки желаещ можеше да види, да разходи, да се влюби и да вземе у дома някое от красивите, здрави и обезпаразитени кучета от приюта в Горни Богров. Осиновяването се извърши веднага, на място, като процедурата беше максимално улеснена за любителите на животни с големи и благородни сърца.