Събират излезли от употреба електрическо и електронно оборудване в Северен

Мисия Пловдив

02-04-2018, 12:02

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Възрастни хора, хора, които нямат възможност да доставят на място своите уреди или нямат транспорт могат да дават своите заявки на тел.032/901 165

Акция за събиране на излезли от употреба електрическо и електронно оборудване (ИУЕЕО) организира администрацията на район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.
Неработещите електрически и електронни уреди гражданите могат да предават на 04-ти април 2016 г.(сряда)  от 09.00 до 13.00 часа на паркинга източно от бул.”България” №108, (южно от кметството на район „Северен”).
Жителите на района могат да предават в мобилния пункт следните излезли от употреба електрически и електронни уреди : печки, хладилници, тостери, микровълнови печки, сешоари, перални, бойлери, миксери, климатици, телевизори, радиа, транзистори, компютри, монитори, мишки за компютър, мобилни апарати, телефонни апарати, фризери, електрически радиатори, отоплителни печки, прахосмукачки, маши за коса, преси.
За лицата, които ще се включат в акцията, са предвидени  ваучери за покупка на подарък от голяма търговска верига за битова техника в гр.Пловдив.
Възрастни хора, хора, които нямат възможност да доставят на място своите уреди или нямат транспорт могат да дават своите заявки на тел.032/901 165 – отдел „Екология” на район „Северен” като посочат своето име, адрес, телефон и вида на излезлия от употреба уред, който желаят да предадат .
В срок до две седмици ще бъдат посетени на адрес и ненужните им уреди ще бъдат взети.
„Призовавам гражданите да се възползват от възможността, която им предоставяме и да изчистят домовете си от ненужните елекрически и елекронни уреди” – сподели кметът на района инж.Ралев.