Мемфис Депай се чувства отлично като централен нападател в Лион

Вкара поредните си два гола за "хлапетата"

Мемфис Депай се чувства отлично като централен нападател в Лион.Холандецът вкара поредните си два гола за "хлапетата" при домакинската победа над Тулуза с 2:0.

Холандският  национал вече има 12 гола за първенството на Франция. И повечето са решаващи попадения. Няма как да се забрави попадението му отдалеч във вратата на ПСЖ, с което Лион спечели на свой терен с 2:1. Тогава той влезе като златна резерва и се отплати за доверието. Сега,Бруно Женезио го постави в центъра на атаката и не сбърка.


Наистина е жалко,че Холандия няма да играе на световното първенство. Защото по този начин света ще се лиши да гледа един наистина много талантлив футболист,какъвто е Мемфис Депай. А в момента нападателят на Лион навлиза в още по-добра форма. "Хлапетата" могат само да съжаляват,че по наивен начин изпуснаха да елиминират ЦСКА Москва и да продължат в турнира на Лига Европа. А финалът е именно в Лион.


Но Депай може да помогне на своя отбор да завърши на третото място. Битката с Марсилия за това място,което дава право на участие в плейофната фаза за влизане в групите на Шампионската лига ще бъде ожесточено.