ЦСКА боядиса червени яйца на Велики четвъртък в Албена

"Армейците" са на подготовка в курортния комплекс за утрешния мач в Разград с Лудогорец

Целият футболен отбор, начело с треньорски щаб и футболисти, се включи в боадисването на яйца в петзвездния хотел "Фламинго Гранд хотел и Спа" в Албена. "Армейците" са на подготовка тази седмица в курортния комплекс за утрешния важен мач в Разград с Лудогорец. Тимът колективно спази традицията, като на Велики четвъртък се включи в боядисването на яйца.

Инициативата премина при чудесна организация от страна на домакините от хотела. Всички от отбора топнаха яйцата в червения цвят.

Заниманието беше най-забавно за чужденците, които се изненадаха от хубавата традиция за боядисването на яйца и биенето с тях на Великден и се включиха в украсяването с интерес. Яйце боядиса и голмайсторът на Първа лига Фернандо Каранга. Десетки гости на хотела присъстваха на боядисването, направиха си снимки за спомен и получиха автографи и календари. От своя страна отборът благодари за чудесно домакинство и изрази надежда Албена да продължи да носи късмет на тима за всеки важен мач. Припомняме Ви, че при предишните подготовки в Албена "червените" винаги постигаха целта си.