Драконовски мерки за сигурност на вечното дерби Левски-ЦСКА

Спорт

10-04-2018, 10:59

Снимка:

Freeimages/Marc Garrido i Puig

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Вратите на стадиона отварят в 16.00 часа, за да няма струпване на фенове

Столичната полиция ще предприеме драконовски мерки за сигурност по време на предстоящото вечно дерби ЦСКА-Левски. Мачът от „Купата на България“ ще се проведе на 11 април от 18 часа на Национален стадион ”Васил Левски”.
На стадиона ще бъдат изградени контролно-пропускателни пунктове и всички фенове ще бъдат подложени на щателна проверка, съобщиха от СДВР. Няма да бъдат допускани посетители, които има имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.
На стадиона няма да пускат пияни зрители. Ще се следи за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри).
За да бъде избегнато струпване, униформените приканват феновете да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16 часа.