Събират стари електроуреди в Южен

Мисия Пловдив

12-04-2018, 08:50

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В мобилния пункт жителите на района могат да предават: хладилници, монитори, телефонни апарати, ютии, тостери, телевизори, зарядни устройства и други

Акция за събиране на  излязло от употреба електрическо и електронно оборудване (ИУЕЕО) се провежда днес в район „Южен“ – каза кметът на района Борислав Инчев.

Неработещите електрически и електронни уреди, гражданите могат да предават от 9.00 до 13.00 часа в мобилният пунк, разположен по продължението на ул. „Македония“ – западно от магазин „Лидъл“.

В мобилния пункт жителите на района могат да предават: хладилници, монитори, телефонни апарати, ютии, тостери, телевизори, зарядни устройства и други.

„За по-големите уреди могат да бъдат направени заявки на тел. 032/276-131, 032/276-140 – отдел „Екология” на район „Южен”, посочвайки своето име, адрес, телефон и вида на излезлия от употреба уред. В срок до две седмици ще бъдат посетени на адрес и ненужните им уреди ще бъдат взети, като предварително ще бъде уговорен часа и датата на посещението”, уточни кметът Инчев.