Феновете на Арсенал искат Бенитес да замести Венгер

Смятат,че Рафа ще донесе стабилност

Феновете на Арсенал започнаха да губят търпение след петата поредна загуба на тима като гост в английската Висша лига – толкова зле за последно „топчиите” бяха през 1984 година, и посочиха кой искат за нов мениджър на мястото на Арсен Венгер.

„Няма да лъжа, но бих искал Рафаел Бенитес за нов треньор на Арсенал”, написа привърженик в „Туитър” след загубата на „артилеристите” с 1:2 при визитата на водения от Бенитес тим на Нюкасъл.

„Бих искал да го видя за 2 или 3 години в Лондон. Това ще донесе наистина стабилност на тима”, допълва друг запалянко на тима.

„Рафа Бенитес би трябвало да тренира Арсенал, а Венгер да е на негово място в Нюкасъл”, продължават коментарите на феновете, някои от които очевидно мислят и за нова работа на Венгер.

Бенитес спечели Шампионската лига начело на Ливърпул през 2005 година след драматичен финал и дузпи срещу Милан, а с Челси триумфира в Лига Европа през 2013 година. Досега името му не е било намесвано сред кандидатите за наследник на Венгер, чийто договор е до лятото на 2019 година, когато изтича и контрактът на Бенитес в Нюкасъл.