Слънчев календар - петък, 20 април 2018

Хороскоп

19-04-2018, 18:01

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Започваме нов слънчев месец – Днес е 1 слънчев ден, който е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Покровителства всички, които са стигнали до духовните учения и религията – тези хора са под защита. – планетата Юпитер

Предмети на силата: Лампа, огън, олтар на планината; Изобилие.

Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Утрото и деня трябва да се посветят на работа - счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Ще им върви само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен само за тези, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората - Учители, лидери, началници. Тези, които действат поединично, ги очаква неочаквана помощ. Всички дела ще се перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Всички инициативи на този ден са много активни и сериозни и към тях трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Те ще бъдат перспективни само, когато се предприемат сериозно и за продължително време. Ако се съмнявате в нещо в този ден, по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят. В 1 слънчев ден е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

Да се проветряват по-дълго време помещенията, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър е добре. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате съприкосновение с водата, да не я разливате напразно. След залез слънце е полезно да си направите парна баня и да се изкъпете. Освобождаване на тялото от наднорменото тегло - началото на цикъл на диети, гладуване. Това е един от най-добрите дни за рязане на нокти и постригване. Вечерта е време за веселие и отдих.

В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията. Никакви авантюри не се препоръчват. Не прекарвайте деня в уединение, отделени от другите хора. Бъдете щедри и великодушни. В този ден не е добре да се проявява алчност. Ако ви поискат нещо, по-добре е да го дадете.

Диета- Препоръчва се да се опече хляб, да го ядете сами и да нагостите гости. Може да се пие вино. Виното трябва задължително да е червено, затоплено с подправки и с мед - греяно вино. Ако не се употреби в този ден вино, значи показвате неуважение към Твореца. J

Цвят: Лилаво, Злато, Бяло. Черният цвят, сивите и тъмни цветове са забранени. Ако в този ден постоянно се сблъсквате с черен, сив или друг тъмен цвят - това е много лош знак.

Облекло – Добре е да се облечете в нови дрехи, но да не се купуват. Подбирайте светли и ярки тонове. Препоръчва се повече блясък. Избягвайте мрачните и тъмни цветове, както и носенето на гранат.

Знамения – Хубаво е в този ден да видите огън – това е знак за благи начинания.

Хубаво е още от сутринта да чуете песента на птиците.

Да намерите блестящи предмети в този ден – знак за благополучие.

Да разлеете някаква течност – знак за бедност или спорове с близките.

Сънища – Добре е да имате ярки сънища. Празненства – знак за богатство и помощ. Огън – знак за „изгаряне” на всички врагове. Да бъдете гладни или кошмари – знак за бедност и страдания.

Числа на деня – 21, 72Снимка на Деня

Щрихи от Плевен