Обновиха един от най-красивите паркове в „Западен“

Мисия Пловдив

20-04-2018, 11:03

Снимка:

Район „Западен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

През изминалите години от „Западен“ положи огромни усилия за парка, който е в близост до един от най-динамично развиващите се парцели

Акция по обновяване на парка между булевардите Пещерско шосе и „Свобода” предприеха от район „Западен“. В инициативата се включиха лично кметът на района Димитър Колев и неговите заместници, както и директорът на ОП „Градини и паркове“ Стоян Алексиев.
„С настъпването на пролетта ние традиционно обръщаме внимание на съоръженията в парковете. Този тук е един от най-хубавите и е любимо място на малки и големи, затова е важно да бъде обновен.

Смятам, че личният пример е много важен и затова съм тук със заместниците си. Надявам се хората да пазят изграденото, защото то е именно за тях“, заяви кметът Димитър Колев. Той благодари на ОП „Градини и паркове“ в лицето на директора Стоян Алексиев за подкрепата, която са оказали на районната администрация.

През изминалите години от „Западен“ положи огромни усилия за парка, който е в близост до един от най-динамично развиващите се парцели.