GRAND PRIX за Община Казанлък

Животът

22-04-2018, 08:10

Снимка:

Община Казанлък

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Продукция на Община Плевен получи награда на ХІV Международен Тур Филм Фест

От Международния Тур Филм Фест

„Магията на казанлъшката роза“ покори публиката на 15-то Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново. Заслужено, Община Казанлък получи най-престижната награда GRAND PRIX за най-добър рекламен филм "Магията на казанлъшката роза" на Международния Тур Филм Фест - България „На източния бряг на Европа“.

Високопоставено жури с изявени професионалисти в сферите на туризма и киноиндустрията отличи с най-големия фестивален приз красотата на Казанлък.

На официалната церемония по награждаване в старопрестолната българска столица радостта на представителите на Община Казанлък споделиха авторите на филма от фондация "Нашият дом е България" и арх. Пламен Мирянов и Танцова формация от Народно читалище „Жар – 2002“ – Казанлък с ръководител Дора Петкова.

Фестивалът се провежда под патронажа на Министерството на туризма на Република България и награждава продуценти, хора и организации, които инвестират в създаването на туристически продукции. Форумът определя по една награда за четири вида продукции в пет категории.

Участници в тазгодишното туристическо изложение бяха 30 български общини и повече от 50 изложители от страната и чужбина.

Всички те споделиха възхитата от традициите и хората на Долината на розите, които представя рекламният филм „Магията на казанлъшката роза“.