Преизбраха Павел Гуджеров за лидер на ГЕРБ Раковски

Новините

23-04-2018, 13:29

Снимка:

Община Раковски

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Отчетно-изборната конференция събра знакови личности на община Раковски

Кметът на Раковски е новият стар председател на общинската организация на ПП ГЕРБ. С пълно единодушие  членовете на партийната структура  в общината   преизбраха за свой лидер Павел Гуджеров. Всички  делегати на отчетно-изборното събрание  подкрепиха единствената кандидатура за поста председател на партията в община Раковски  - тази на Гуджеров.
Отчетно-изборната конференция  събра знакови личности   на община Раковски. Председателят на местния парламент Георги Лесов, зам.кмета Татяна Бакова, бившият председател на ОбС-Раковски и настоящ народен представител Младен Шишков, общински съветници, директорите  на МИГ-Раковски и ОП"Благоустрояване и превенция"  Мария Гиева и Петър Антонов, както и първия председател на ПП ГЕРБ Раковски Георги Плачков.
Павел Гуджеров откри партийният форум с анализ и отчет на работата на общинската структура на ПП ГЕРБ за периода от 2015г. до сега. Това е и периода от началото на мандата му като кмет на община Раковски след  победата на последните местни избори. Герберите се похвалиха  за свършената работа на местната организация и на парламентарните избори, когато успяха да вкарат свой представител в Народното събрание в лицето на Младен Шишков.
"На парламентарни избори винаги имаме  убедителна победа. Първи е водача на листата, втори е "късметлията"/съвпадението на номера на бюлетината и номера на преференцията/  и трети е Раковски."- създаде настроение в залата Павел Гуджеров.
Градоначалникът направи обзор на свършеното от него и екипът му в общината за половинта от мандата му. Той припомни на съпартийците си за новите дестски градини на териоторията на общината, за канализацията на кв.Парчевич, водопровода на село Шшманци, за зелените и социални проекти и не на последно място за черешката на тортата ОП"Благоустрояване и превенция". Именно негова е заслугата за  ремонта на компроментираните улици в общината и изграждането на нова несъществуваща досега пътна инфраструктура.
В тази връзка членовете на структурата в с.Чалъкови попитаха кмета Гуджеров какво с става обещанието за кърпежа и ремонта на уличната мрежа селото им. Той бе категоричен  като заяви, че в рамките на две три седмици ремонта ще започне. Нещо повече, Гуджеров каза , че точките от  предизборната му платформа ги е рамкирал и стоят на бюротото му в кметския кабинет, за да му "бодат" очите всеки ден.
Народният представител Младен Шишков внесе колорит на партийния форум с парламентарен фолклор. Освен това той успокои градските си съпартийци, че коалицията между ПП ГЕРБ и "Обединените Патриоти" е стабилна, въпреки разногласията им  по различни  казуси.
"Няма опастност от падането на кабинета нито сега , нито след приключването на европредседателството на България. Убеден съм, че правителството ще успее да изкара целия си мандат."- категоричен бе Шишков.
Депутатът  е сред вносителите на промени в закона за устройство на територията, по-конкретно в частта за незаконните строежи. Промените се налагат , за да се ограничи незаконното строителство. Санкцията от 30% от стойността на имота , ще е обеца на ухото , за този който е решил да строи незаконно, каза Шишков. По този начин ще предложим алтернатива на гражданите, които би следвало да премахнат своите незаконни постройки, като заплатят глоба, за да не се налага събаряне.Това ще е тяхното наказание, че са строили незаконно.