Продължава ударно запълване на дупките по пловдивските улици

Мисия Пловдив

24-04-2018, 09:58

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В момента работни дейности се извършват на ул.”Петър Шилев”

Продължава запълването на дупки в район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.
В момента работни дейности се извършват на ул.”Петър Шилев”.
Вече са запълнени дупките по асфалтовите настилки по бул.”Цар Борис ІІІ Обединител”, ул.”Рогошко шосе”, ул.”Брезовско шосе”, ул.”Оборище”, част от ул.”Братя Търневи” и ул.”Бързия”, част от бул.”Дунав” и по цялата ул.”Полет”.
След като се изрежат  със специална машина, отворите в асфалтовата настилка се продухват с цел да се премахнат всички замърсявания и прах, грундират се и се запълват с топла асфалтова смес, а някои с машина „пачматик”, при която не е необходимо изрязване на дупките, а директно компрометираните участъци се продухват, грундират се с емулсия и се запълват под налягане с топла асфалтова смес, след което се валират.
Предстои запълване на дупките по ул.”Еледжик” и ул.”Пазарище”, както и локалното платно по бул.”България” №2-6, ул.”Седянка”, ул.”Стара планина”, ул.”Борба”, улиците в кв.”Гаганица” и частично запълване на улиците „Иван Рилски”, „Мизия” и „Орачевска”.
Инж.Ралев приканва гражданите на район „Северен” да сигнализират за компрометирана пътна настилка на телефон 032/901 168.