20 години чества Fibank - клон Русе

Парите

27-04-2018, 09:00

Снимка:

Пресцентър Областна управа-Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Министър Ненов идва в Русе

Областният управител Галин Григоров уважи официалното тържество

Областният управител Галин Григоров уважи официалното тържество на Първа инвестиционна банка по повод 20-та годишнина от основаването на неин клон в Русе. Той удостои регионалния мениджър на Fibank Маргарит Вутов със значка за съществен принос в икономическото развитие на Русе.

В приветственото си слово към присъстващите губернаторът акцентера върху значението на банковата институция за успешното развитие на бизнеса в региона. Той отбеляза, че осигуряването на достъпни финансови средства за фирмите е изключително важно, защото така се осигурява възможност за инвестиции за бъдещо развитие, разрастване и стабилност. Областният управител заяви, че не трябва да бъде подценяван и социалния аспект от дейността на банката, защото подпомагането на бизнеса спомага и разкриването на работни места. Григоров пожела здраве и сили на екипа на Първа инвестиционна банка, за да продължи да утвърждава и надгражда името на институцията като водеща в този бранш в страната.

Сред официалните гости бяха още изпълнителните директори на Fibank и членове на Управителния съвет Севдалина Василева и Чавдар Златев, директорът на дирекция „Финансови-стопански дейности“ в община Русе Емилия Пенева, представители на бизнеса и медиите.

Събитието се проведе снощи в „Дунав плаза“ и беше съпроводено от богата музикална програма, включваща изпълнения на неповторимите трио „Хипнотик“ и Силвия Кацарова.