Краен срок да се запишете за дискусията с еврокомисар Вера Йоурова

Животът

29-04-2018, 08:53

Снимка:

twitter

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Темата ще бъде проблемът с насилието над жените, ще се проведе утре

Днес е крайният срок за предварителната регистрация в интернет за дискусията по тема "Насилието над жените: отговорът на ЕС", която ще се проведе с европейският комисар по правосъдие, потребители и равнопоставеност между половете Вера Йоурова. Крайният срок е до 12:00 часа. Можете да се запишете тук.

Дискусията ще се проведе на 30 април от 14:30 часа в Дома на Европа в София (ул. "Г. С. Раковски" 124), съобщиха от Представителството на ЕК в България.

С оглед засилените мерки за сигурност, молим всички гости да бъдат пред залата не по-късно от 14:00 ч. за регистрация и проверка за сигурност, както и да носят със себе си документ за самоличност.

По време на посещението си у нас комисар Йоурова ще се срещне също с министъра на правосъдието Цецка Цачева и с министъра на икономиката Емил Караниколов. Тя ще участва и в конференция на тема: „Потребителското право и политика за защита на потребителите днес. Можем ли да се справим по-добре?“, на която ще представи новия законодателен пакет на Европейската комисия „Нов търговски механизъм за потребителите“, и ще присъства на международна конференция на високо равнище, посветена на двойния стандарт при храните в ЕС в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС.