2-месечно бебе почина при катастрофа, други 4-ма с наранявания

Крими

29-04-2018, 19:15

Снимка:

shum.bg

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зверска катастрофа в Казанлък!

При катастрофа днес на пътя Шумен-Силистра

Бебе на 2 месеца почина при инцидент на пътя Шумен - Силистра близо до разклона за село Осеновец, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР. 
Катастрофата е станала в 14,20 часа.

29-годишна жена от село Венец, която била зад волана на лек автомобил Рено навлязла в насрещната лента за движение и се ударила челно в идващия  Форд Транзит.

В МБАЛ-Шумен били откарани две жени от реното - 28-годишната жена, която управлявала автомобила, детето й на 2 месеца, спътничката й на 28 години и двете й деца – на 7 и 3 години. В болницата в Шумен били откарани и 47-годишния водач на Форда Д.А. от Дулово и 36-годишният негов спътник С.А., също от Дулово. 

Лекарите не успели да спасят бебето.

След  извършените прегледи било установено, че А.И, която управлявала реното  е  с комоцио, оставена е под наблюдение в болничното заведение. За лечение са настанени С.Х. /28г./ от Венец, която е с черепно-мозъчна травма и 7-годишното й дете, което е с наранявания. По-малкото й дете е освободено след преглед .

Водачът на буса е без наранявания, но спътникът му Д.А. е с фрактура на лява ръка и ляв крак.

Двамата водачи са правоспособни, мъжът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. Причините за инцидента се изясняват, казаха от полицията.

Източник: shum.bg