Пет деца пострадаха от взрив в Добрич

Мисия Добрич

04-05-2018, 12:22

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пиян преби медицинска сестра в болница

Едното е приведено в Очна клиника във Варна

Пет деца са пострадали вчера, след игра с буркан, пълен с бяла течност. Това разказа пред камерата на МГ Добруджа Стела Иванова, живуща в блок 2 на Студентско общежитие. Тя не е била свидетел на случилото се, но по разказа на съседите поясни, че най-вероятно са го целили с камъни и той се е възпламенил. Взривът е бил доста силен , а дошлите на място полицаи, които  по стечение на обстоятелствата са били в района и са чули взрива, са казали, че не става дума за пиратка или бомбичка. Извикани са линейки, които са откарали пострадалите деца. Едното от тях е изписано, но майката не позволи на детето да разкаже пред екипа ни какво се е случило.   
Блокът се стопанисва от Жилфонд Инвест, мазите са в окаяно състояние, а хората твърдят, че в тях може да се намери всичко.
От МБАЛ в Добрич потвърдиха, че четири от децата все още са в болницата. Едното е приведено в Очна клиника във Варна, две са в отделението по Ортопедия и травматология с изгаряне на крайниците, а едно е в Неврохирургия с гръбначна травма, получена от ударната вълна.

Източник: МГ Добруджа